11 Νοεμβρίου 2016

1ο ULTIMATE MILITARY CHALLENGE


Τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το 1ο ULTIMATE MILITARY CHALLENGE, με διοργανωτές τις Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ευβοίας και Αττικής.

Το ULTIMATE MILITARY CHALLENGE, βασίζετε σε τηλεοπτική εκπομπή του History Channel. Σκοπός είναι τα

διαγωνιζόμενα ζεύγη να περάσουν κάποιες δοκιμασίες σε όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερο περιβάλλον. Συνθήκες που συχνά υπάρχουν στο πεδίο μάχης, τόσο σε αστική περιοχή όσο και γύρω από αυτή.


Η κατάταξη των διαγωνιζόμενων έγινε στις 08:00 το πρωί. Ακολούθησε η πρωινή ενημέρωση στους όρους του διαγωνισμού και τους κανόνες ασφαλείας. 


Στις 09:40 δόθηκε η εκκίνηση στο πρώτο από τα 25 ζεύγη που έλαβαν συνολικά μέρος. Όση ώρα περίμεναν την σειρά τους οι υπόλοιποι στον χώρο υποδοχής, παρακολουθούσαν θεωρητικό μάθημα στη σωστή χρήση του οπλισμού και στις πρώτες βοήθειες από τον κο. Χατζηδαμιανό Βασίλη (Πρ. Σκοπευτικού Ομίλου Ο.Ρ.Φ.Ε.Α.Σ.) 



Ο στίβος ξεκινούσε με κίνηση σε αστικό περιβάλλον στη συνέχεια διέλευση υδάτινου κωλύματος με χρήση ελαστικής λέμβου, έρπιν, τακτική κίνηση και σκόπευση, μεταφορά τραυματία και στο τέλος εκκαθάριση οικίας, όλα αυτά σε συνεχή ροή και κάτω από πίεση χωρίς καθόλου διάλειμμα για ανάσα.


Αν και ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν και είναι η ευγενής άμιλλα και ο αμοιβαίος συναγωνισμός, υπήρξε χρονομέτρηση και αξιολόγηση των διαγωνιζομένων με μοναδικό σκοπό την ατομική αναβάθμιση.



Η εκδήλωση να σημειώσουμε ότι ήταν ανοικτή στο ευρύ κοινό (στα θεωρητικά και όχι στον στίβο) για να μας γνωρίσουν, να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις.


Η μεγάλη συμμετοχή, το συναδελφικό κλίμα και η επιτυχία της διοργάνωσης, προδιαθέτει ένα δυνατότερο ULTIMATE MILITARY CHALLENGE το 2017!!


Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας !!!
Τις λέσχες, ομίλους, οργανισμούς και συλλόγους (με αλφαβητική σειρά):
ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,  Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΕΥΒΟΙΑΣ ,Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΟΜΑΔΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ AVADES ,Π.Ε.Ν.ΕΦ.Υ.Ο, Σ.Ε.Ε.Δ.Α, ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο.Ρ.Φ.Ε.Α.Σ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, 35Μ. Κ/Δ .
Τον χορηγό μας, κατάστημα ΜΠΑΛΛΗΣ ΑΙRSOFT/PAINTBALL  www.smasballis.gr               

                                    
Ευχαριστούμε τους αφανείς <<ήρωες>>, όλους αυτούς που κόπιασαν και έφεραν σε πέρας την εκδήλωση και που φρόντισαν για τη γνώση και την ασφάλεια των διαγωνιζομένων.


Τέλος ευχαριστούμε το Δήμαρχο και το Δ.Σ. του Δήμου Ερέτριας για την ευγενική παραχώρηση του χώρου !!!


Επόμενη μας συνάντηση το 2017.


Xώρος υποδοχής και ενημέρωσης







 Στίβος μάχης
























 Απενημέρωση και απονομή αναμνηστικών








 Αφανείς ήρωες και Διοικητική μέριμνα